In dit project wordt er samengewerkt tussen ToekomstGroep,

Woningstichting Het Grootslag en NeroZero.

ToekomstBouw

ToekomstBouw heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw en commercieel, maatschappelijk en multifunctioneel vastgoed wat zorgt voor een vlekkeloze realisatie van (nieuw)bouwplannen. Daarnaast zorgt ToekomstBouw voor waardebehoud en waardevermeerdering van bestaand vastgoed door middel van planmatig onderhoud en renovatie.
 

ToekomstBouw maakt onderdeel uit van ToekomstGroep BV. Door het bundelen van onze verschillende disciplines zijn wij in staat om integrale, innovatieve en duurzame oplossingen te leveren voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie als planmatig onderhoud. 

ToekomstGroep

ToekomstGroep bestaat uit verschillende divisies die de gehele bouwkolom bestrijken te weten: ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders, ToekomstService en ToekomstTechniek.

Wij werken met ruim 300 eigen vakmensen dagelijks aan het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Door deze grote vaste kern van eigen vakmensen zijn we niet of nauwelijks afhankelijk van derden. Daar waar wij kennis van buiten het bedrijf gaan halen, doen we dat met onze vaste ketenpartners. Hierdoor kunnen we snel, flexibel en doelgerichte services verlenen.

 

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.toekomstgroep.nl

Woningstichting Het Grootslag

Woningstichting Het Grootslag is een actieve, eigentijdse woningcorporatie. We hebben onze wortels in West-Friesland en werken met korte lijnen. We onderscheiden ons graag, zijn klantgericht, betrokken en benaderbaar. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons belangrijk. Wij zijn een maatschappelijk verantwoord ondernemer.
 

Woningbezit

Onze woningen staan in de gemeenten Drechterland (Hoogkarspel, Venhuizen, Westwoud en Oosterblokker), Medemblik (Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost en Onderdijk) en Hoorn (Kersenboogerd en Zwaag). Het gaat om circa 2.800 woningen.

Het belang van de huurders staat bij ons op 1

In onze toekomstvisie staat dat wij de huurders op nummer 1 plaatsen. Dit willen wij tot uiting laten komen in onze dienstverlening. Daarom kiezen we voor een persoonlijke benadering en betrekken huurders bij onze keuzes. Zo spelen we in op de woonwensen van woningzoekenden en onze huurders. Onze kernwaarden staan voor: betrokken, betrouwbaar en benaderbaar.

 

Nieuwbouw

Door te participeren in nieuwbouwontwikkelingen, willen wij meer sociale woningen beschikbaar stellen. Het nieuwbouwplan voor het Asonia-terrein in Andijk biedt hiervoor een mooi kans. Al onze nieuwbouw voldoet aan de huidige eisen om duurzaam en gasloos te bouwen. Daar hebben wij al veel ervaring mee en passen de nieuwste technische ontwikkelingen toe. Door energiezuinig te bouwen houden we de woonlasten voor onze huurders betaalbaar.

 

NeroZero

Nero Zero® staat voor gezonde, comfortabele, energie neutrale en betaalbare woningen die de bewoner èn de eigenaar ontzorgen. Een woning om vooral fijn te wonen en leven en die je energie geeft.

 

In de basis worden alle NeroZero’s als ZEN gerealiseerd (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw Woningen). Hierdoor hebben zij een extreem laag energiegebruik zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, de gezondheid- of gebruiksgemak van de bewoner. Een goede isolatie, drielaags glas en een uitstekende luchtdichting dragen daar aan bij. Alle onderdelen zijn bovenal functioneel aangebracht. Het stookseizoen loopt in de NeroZero’s gemiddeld van november tot en met maart. Vanuit deze goede basis is het eenvoudig om te komen tot bijvoorbeeld een ‘Nul op de Meter’ en de Energie Prestatie vergoeding (EPV).

 

Klimaatbewust bezig zijn zodat onze kinderen later ook in een gezond milieu kunnen opgroeien

NeroZero BV is in 2018 opgericht door twee zeer ervaren eigenaren, Willem Koppen en Maurice Ory met een opvallende moderne visie, missie en strategie. Hun missie is om gezonde, comfortabele, energie neutrale en betaalbare woningen te ontwikkelen die de bewoner èn de eigenaar ontzorgen. Fijne woningen die voor iedereen bereikbaar zijn. Het is hun overtuiging dat woningen in de nabije toekomst meer beoordeeld gaan worden op een gezond binnenklimaat en ontzorging. 

 

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.nerozero.eu

 

In 2019 is het NeroZero concept als enig woningbouwproject genomineerd voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info